Okullarda Ses Sistemi Nasıl Olmalı

Okullarda Ses Sistemi Nasıl Olmalı

Okullarda yöneticiler ve öğretmenler öğrencilerini tüm imkanlarıyla eğitip bilgi ve beceri kazandırmak için çalışırlar. Amaç onları her açıdan geleceğe hazırlamaktır. Motivasyon, kutlamalar ve toplu iletişimde ses düzenine ihtiyaç duyarlar.

Bu anlamda ses düzeninden beklenenler;

   ● Sistem basit olmalıdır. (Çekmeceden telsizi al konuş)
   ● Hoparlörler ve tesisat tümden sabitlenmelidir.
   ● Tüm ekipman etiketlenmeli ve sabitlenmelidir.
   ● Cihazlar kumanda panolu ve kilitli bir dolaba sabitlenmelidir.
   ● Dıştan tek tuşla yönetilebilmelidir.
   ● Otomatik bilgisayar destekli zil sistemi olmalıdır.
   ● İkisi telsiz 3 adet mikrofonu olmalıdır.
   ● Dıştan bilgisayar bağlanabilmelidir.
   ● Dıştan medya oynatıcı bağlanabilmelidir.
   ● Dıştan enstrümanlar bağlanabilmelidir.

Tüm bunları yaparken yerden 2 metre yukarıya ve stratejik bir noktaya montajlanmış kilitli dolabın başarısı ekibin tecrübesine bağlıdır. Bu dolap kapağındaki elektronik pano ile kilidi açmadan ve en önemlisi ayarlara dokunmadan tüm bölgeleri tek tek açıp kapatabilir. Bahçede doğru sabitlenmiş polyester gövdeli 5 hoparlörlü (300 f çift konlu 2adet bass hp. + Tiz hp. Tweeter 2 adet + midrange orta ses hoparlörü 1 adet) geniş bant okuyan suya ve güneşe dayanıklı kabinler insan kulağının duyabileceği 20 hertz ile 20000 hertz aralığındaki tüm sesleri makul ölçüde verebilir. (Bilgi alabilmeniz için bu sistemi kullanan bazı okulları ve telefonlarını referanslarımızda yazdık)

Ses Sistemi tek tuşla çalışır. En büyük sunumlarda bile ayar gerektirmez. Otomatik çalışır. Birileri kurcalasa bile önceden etiketlenmiş ayarlarına kolayca döndürebilirsiniz. Her jak-fiş ayrı ayrı etiketli olduğundan bilir kişi gerektirmez. Tecrübeli ekibimiz sistemi 1 günde kurmakta ve 4 yıl garanti vermektedir.